Home AUTORZY

AUTORZY

iwonaNazywam się IWONA PRASK. Razem z mężem założyłam Fundację PraskDesign, która jest spełnieniem moich marzeń o realnej pomocy młodym projektantom w Polsce. Wiem, że design odgrywa niebagatelną rolę w kształtowaniu świata. Chcę być częścią tego procesu, mieć realny wpływ na to co powstaje i towarzyszy nam nieraz całe nasze życie. Chcę o tym również mówić, dzielić się moimi przemyśleniami i poglądami na temat designu, ale też czerpać ze źródła wiadomości innych ludzi.

michal2Nazywam się MICHAŁ PRASK  i  wiem jaki mam cel.  Chcę  budować firmę, której działania i produkty będą odpowiedzią na zmieniające się potrzeby, postawy i zachowania Konsumenta XXI wieku – ludzi z pokolenia Y i nie tylko…  Chcę, by Klient był przede wszystkim Partnerem – Współtwórcą formy i funkcjonalności produktu, który dla niego powstaje. Pomoc młodym projektantom we wprowadzaniu ich pomysłów na rynek pozwoli nam promować, wspierać i dynamizować rozwój rodzimego designu, a ofertę rynkową wzbogacać o produkty wykreowane przez Was i dla Was.  Jest o czym myśleć i o czym rozmawiać!