Home DesignY Blisko, coraz bliżej…. końca konkursu

Blisko, coraz bliżej…. końca konkursu

time-371226_1280Zegar na naszym blogu zaczął już odmierzać czas – czas do zakończenia konkursu „DesignY”. Jest go coraz mniej, ale wciąż jeszcze wystarczająco dużo, aby zgłosić do niego własny projekt produktu czy zaskoczyć nietuzinkową jego wizją. Bo kto jak nie Wy – młodzi, utalentowani, przyszli czy obecni projektanci ma zmieniać to co nas otacza? Kto ma sprawiać, że to czym na co dzień się otaczamy czy posługujemy, będzie jeszcze bardziej funkcjonalne czy estetyczne; pozwoli zaoszczędzić czas, energię, poprawi nastrój, da poczucie świadomego odpowiedzialnego korzystania z dobrodziejstw środowiska?

Wasza świeżość spojrzenia, nieograniczona kreatywność,  otwartość na nowości, odwaga przełamywania schematów to gwarancja tego, że nasze otoczenie będzie się zmieniać. Na lepsze.

Liczymy na Was i Wasze odważne, a nawet szalone pomysły. Każdemu się przyjrzymy z pełnym zaangażowaniem.  Nie bójcie się zaskoczyć nas, zaintrygować. Wykorzystajcie szansę, która się przed Wami otwiera. Czyż nie byłoby fantastycznie znaleźć na półce w sklepie produkt, którego jesteście autorem, a potem z satysfakcją śledzić, jak pojawia się w domach i służy ludziom czyniąc ich codzienność bardziej atrakcyjną? To początek drogi w tym kierunku.

Jeśli zachęciłam Was tą wizją to pamiętajcie , że ciągle jeszcze macie czas. Coraz mniej – więc pióra, ołówki, klawiatury w dłoń i do dzieła. Może to właśnie Twój projekt zdobędzie główną nagrodę? Może to właśnie Tobie pomożemy zaistnieć na rynku? Może właśnie dzięki temu otworzysz sobie drzwi do kariery w świecie designu? Pomyśl, może po prostu warto skorzystać z szansy, jaką Ci dajemy.

Za wszystkie dotychczasowe zgłoszenia serdecznie dziękujemy i na kolejne z niecierpliwością czekamy. Za wszystkich obecnych i jeszcze niezdecydowanych uczestników naszego konkursu mocno trzymamy kciuki i wszystkim życzymy zwycięstwa!!!

W imieniu Zarządu Fundacji i Komisji Konkursowej

Iwona Prask