Home DesignY DesignY w końcu ruszyły!

DesignY w końcu ruszyły!

Nie śpię, nie jem, wciąż pracuję i czekam na premierę Konkursu… tak było do dnia 22 października. To mój pierwszy Konkurs, który organizuję razem z Fundacją PraskDesign i ze względu na to, że w głównej mierze jest on skierowany do mojego Pokolenia, stwierdziłem, że to ja na start powinienem go opisać na blogu 윈도우7 설치 파일 다운로드.

Jak się robi konkursy?

Moim zdaniem najważniejszy jest zawsze cel. Celem Konkursu DesignY jest poznanie Waszych pomysłów na temat rynku produktów ochrony przed słońcem 캐디안 2012 다운로드. Jestem przekonany, że w głowach i szufladach młodych projektantów już dawno powstały produkty, które tylko czekają na to, aby wprowadzić je na rynek 수강증명서 양식 다운로드. Nikt jednak nie dał im takiej szansy. Celem statutowym Fundacji PraskDesign jest wspieranie polskich młodych designerów, dlatego DesignY to sposób na realizację tego zadania 다운로드. W przeciągu nadchodzących miesięcy każdy z Was może stać się autorem produktu, który później trafi na półki sklepowe.

Oczywiście, chcemy odpowiednio nagrodzić ciężką pracę uczestników 오라클 웹로직 다운로드. Przyjęło się, że w konkursach na najlepszy projekt obowiązują nagrody pieniężne i na to samo zdecydowaliśmy się w przypadku naszego Konkursu 다운로드.

1000 PLN dla zwycięzcy w pierwszej kategorii, 500 PLN dla zwycięzcy w drugiej kategorii, 200 PLN dla zwycięzcy w trzeciej kategorii

Ale oprócz nagród gwarantowanych w kategorii I i III będzie można wygrać coś ekstra 사이 툴 다운로드. Do pierwszej nagrody my proponujemy staż w firmie produkującej elementy ochrony przed słońcem. Do drugiej jeden z produktów z nowego katalogu PraskDesign z serii „nowa funkcja dla znanego produktu ochrony przed słońcem” 애간장 다운로드. O szczegółach nagród specjalnych będziemy Was informować, między innymi za pomocą newslettera:

Mając już ustalone dwa najważniejsze parametry Konkursu (cel i nagrody), było już z górki Autocad 2014 keygen download. Przez kolejny miesiąc musieliśmy zrobić wszystko by uruchomić Konkurs. Chciałbym w tym miejscu szczególnie podziękować Radzie Programowej za ich zaangażowanie 다운로드.

Posiedzenie Rady

posiedzenie1

Zarząd Fundacji i Rada Programowa w komplecie

22 października obyło się Pierwsze Posiedzenie Rady Programowej Fundacji PraskDesign. To była uroczysta chwila, w której nawet ja nie mogłem uczestniczyć, ponieważ formalnie nie jestem członkiem Rady. Zatem, oddaję głos Prezesowi Fundacji PraskDesign Witoldowi Prask, który po posiedzeniu Rady mówił tak:

Uroczyste zainaugurowanie Konkursu DesignY to dla naszej Fundacji moment przełomowy. Wierzę, że młodzi projektanci zrewolucjonizują nudny, marny i nieatrakcyjny rynek ochrony przed słońcem. Zawsze wierzyłem w kreatywność i pomysłowość młodych ludzi, dlatego teraz jestem pewien, że otrzymamy wyjątkowe i bardzo atrakcyjne zgłoszenia w naszym Konkursie. Jest mi również bardzo miło, że rolę Przewodniczącej Rady Programowej objęła Pani Lidia Tomków – Mazamutto. To dla nas gwarancja, że pracom przyglądać się będzie prawdziwy specjalista, a wynikiem Konkursu będzie nowy produkt, który z przyjemnością razem z firmą PraskDesign wprowadzimy na rynek.

posiedzenie2

Regulamin podpisany przez Przewodniczącą Komisji Konkursowej

Co dalej?

Teraz wszystko jest w Waszych rękach. Konkurs trwać będzie do 31 stycznia, ale swoje zgłoszenia możecie przesyłać już teraz. Pamiętajcie, że nie ma na co czekać do ostatniej chwili. W styczniu na pewno będziecie w ferworze sesji i lepiej mieć już zaklepane swoje miejsce w Konkursie.

Na koniec pozostaje mi życzyć wszystkim dobrych pomysłów i wygranej w Konkursie. Do zobaczenia na rozdaniu nagród!