Home DesignY DesignY we Wrocławiu!

DesignY we Wrocławiu!

designyevent2

Jeżeli chcesz zobaczyć projekt studenta wrocławskiej Akademii Sztuk Pięknych, który niedługo ujrzy światło dzienne i zmieni skostniały rynek produktów ochrony przed słońcem weź udział w specjalnym wydarzeniu.

Konkurs DesignY już w ten piątek (5 grudnia) o godzinie 13.00 będzie miał swoją wrocławską odsłonę.

Zapraszamy na spotkanie z   założycielami Fundacji PRASDESIGN, którzy chcą wprowadzać na rynek atrakcyjne pomysły młodych projektantów. Spotkaj się z nami w sercu wrocławskiego Rynku. W pięknych wnętrzach Centrum Vinci Fit Art (w Sukiennicach 1/2 lokal 5 – II piętro), oprócz gwiazdy produktowej, czyli pomysłu na nową funkcje dla rolety, będziemy chcieli opowiedzieć Ci o idei konkursu DesignY, który może zmienić również Twoje życie i sprawić, że na sklepowej półce zobaczysz swój produkt. Zapraszamy!

W programie:

• Poznasz nowy produkt ochrony przed słońcem, który dzięki współpracy z Fundacją PraskDesign młody wrocławski projektant wprowadzi na rynek produktów ochrony przed słońcem już w 2015roku.
  • Dowiesz się, jakie są i jak działają produkty ochrony przed słońcem. Zdobyta wiedza może pomóc Ci w zwycięstwie w konkursie DesignY.
  • Opowiemy o zasadach konkursu i nagrodach – naprawdę warto wziąć w nim udział!
  • Poznasz Fundację PraskDesign, której celem statutowym jest wspieranie polskiego designu. Fundatorzy odpowiedzą na wszystkie nawet trudne pytania.
  • Wydarzenie zakończy się smacznie – drobnym poczęstunkiem.

WSTĘP WOLNY