Home Fundacja

Fundacja

Generacja Y określana jest, jako „kapryśne” pokolenie konsumentów, domagające się dostępu do światowych trendów i topowych marek w rekordowo szybkim czasie Download Super Mario 64. Jego przedstawiciele to konsumenci świadomi, dobrze orientujący się w rynkowych nowościach. Nie kupują oni byle czego, preferując produkty o silnej tożsamości i jasnym przekazie, wiarygodne dla nich i dla ich znajomych 다운로드. Zatem to właśnie Pokolenie Y stało się obiektem zainteresowania z naszej strony, kiedy myśleliśmy o założeniu Fundacji.

Jesteśmy pewni, że warto wesprzeć młodych projektantów i pomóc im urzeczywistniać marzenia, bo oni będą wiedzieć najlepiej, co lubią ich rówieśnicy, co im się spodoba, co uznają za trendy 다운로드. Dlaczego Fundacja? Do jej powołania skłoniło nas zjawisko niedoceniania designu jako instrumentu budującego przewagę firm na rynku i jego marginalizacja w procesie kreowania nowych produktów. Ponad 20 lat pracy w biznesie to wystarczająco dużo, aby zrozumieć, co się tak naprawdę liczy i o co w efekcie chodzi w tej rynkowej grze 다운로드. A naszym zdaniem chodzi o dobrej jakości produkty, które ułatwiają codzienne życie i są dostępne dla wszystkich, a pojęcie „design” nie zawęża automatycznie grupy odbiorców 피카츄 키우기 다운로드.

Powołana przez nas Fundacja ma za zadanie wspomagać rozwój młodych obiecujących polskich projektantów 다운로드. Będziemy wspierać ich dążenia, aby proponowane przez nich rozwiązania wzornicze były skutecznie wprowadzane na rynek i znajdowały zastosowanie  w produktach dedykowanych określonym grupom odbiorców…Nie będziemy mówić młodym jak mają projektować 다운로드. Poprosimy ich o ich najlepsze pomysły i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby je wprowadzić na rynek.

Iwona i Witold Prask