Home DesignY Kilka słów o #rolecie

Kilka słów o #rolecie

Dzisiaj będzie krótko i produktowo.

roleta

Od premiery Konkursu DesignY minęły już ponad trzy tygodnie… i w tym czasie staraliśmy się dotrzeć z tą informacją do jak najszerszego grona młodych projektantów. Nasze plakaty możecie znaleźć na tablicach informacyjnych i na korytarzach Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie, Wrocławiu, Warszawie, Katowicach i Gdańsku oraz na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu. Czas zatem przejść do konkretów i porozmawiać trochę o samych produktach, które możecie wziąć na warsztat w Waszych zgłoszeniach konkursowych.

Pierwszą prezentację przygotowaliśmy na temat najpopularniejszego produktu na polskim rynku – rolety. Z jakich części się składa? Jak można ją zamocować do okna? Jaki materiał jest najczęściej stosowany? Tego wszystkiego dowiesz się z naszej prezentacji:

roletaikona

Masz jeszcze jakieś pytania? Napisz je w komentarzu pod postem lub napisz do nas na adres: designy@fundacjapraskdesign.pl

Następne prezentacje produktowe już wkrótce!