Home DesignY Konkurs czas zakończyć

Konkurs czas zakończyć

Konkurs czas zakończyć

Drodzy Konkursowicze, portal przyjmujący zgłoszenia do ogłoszonego przez Fundację PraskDesign w 2014 roku konkursu „DesignY” został zamknięty. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy chcieli wziąć w nim udział i zaprezentować nam swoje pomysły, idee, rozwiązania zdążyli na czas, a ich prace czekają teraz na dokładne sprawdzenie i sprawiedliwą ocenę naszej Konkursowej Komisji.

Wkrótce jury w pełnym składzie zasiądzie i dokładnie przyjrzy się Waszym propozycjom. Ufam, że będą dla nich niejednokrotnie bardzo zaskakujące. Sam jestem bardzo ciekawy i już nie mogę doczekać się ogłoszenia wyniku.

Przede wszystkim jednak chciałbym Wam podziękować za Waszą odwagę i chęć do udziału w konkursie. Za Wasz wysiłek włożony w przygotowanie projektu. Dobrze wiedzieć, że są ludzie, którym się po prostu chce – chce myśleć, tworzyć, dzielić się, ulepszać. W naszym obecnym świecie nie jest to wbrew pozorom takie oczywiste.

Nie będę Was już zanudzał. Teraz wszyscy z napięciem czekamy na werdykt jury. Trzymam za Was kciuki i życzę zwycięstwa. Dla mnie i tak wszyscy jesteście wygrani!

Do zobaczenia na rozdaniu nagród!
Powodzenia!
W imieniu Fundacji PraskDesign