Home Związane z designem Moje filcowe błyskotki

Moje filcowe błyskotki

20140222_194626

Zawsze lubiłam prace manualne 다운로드. Zwykłe pakowanie prezentów dla mnie było całą ceremonią. Wykorzystywałam różne elementy, ale zawsze efekt końcowy musiał mi się spodobać i nie istotne co było w środku, to co na zewnątrz musiało być tą kropką nad  „i” 도도파일 모바일 다운로드.

W głowie miałam od dawna obraz, że coś własnego zaprojektuję i stworzę. Potrzeba matką wynalazków – to stare powiedzenie, ale jakże w moim przypadku trafne 다운로드.

Szukając etui na telefon w takim typowo kobiecym, butikowym wydaniu, zauważyłam, że nie ma na rynku zbyt wielu takich akcesoriów. Są bardziej produkty o wyglądzie „technicznym” 새벽 가로수길 다운로드. Z tej luki zrodziła się idea stworzenia takiego właśnie produktu. Życiem często rządzi przypadek. Spotkany na giełdzie staroci Czech sprzedawał kryształowe koraliki, które stały się moim pomysłem na ich wykorzystanie 소명 2 다운로드. W głowie już widziałam połączenie „ciężkiego” filcu z lekkimi koralikami zdobiącymi etui na telefon. Z czasem oferta została poszerzona o etui na tablety z wykorzystaniem oczywiście kryształków, ale też naturalnych skór czy haftu mysql 워크벤치. Zainteresowanych odsyłam na stronę www.bypiia.pl.

Oczywiście sam produkt to nie wszystko. Jest też przy tym ogromna satysfakcja i taka zwykła radość, że człowiek stworzył coś od pomysłu do wykonawstwa według własnego projektu 지식채널 e 다운로드. Pomocna przy tym jest konsekwencja, determinacja, wiara, że się uda, ale też pasja z jaką się to robi. Jak jest „pod górkę” trzeba szukać alternatywnych rozwiązań (chodzi np 윈도우7 설치 파일 다운로드. o kwestie doboru materiałów składowych, spraw technologicznych czy samego wykonawstwa). Jak już jest „z górki” wszystko wychodzi, nasze „dziecko” jest już na świecie w takiej formie, która nam jakościowo odpowiada człowiek  czuje dumę i zadowolenie 카카오톡 이미지 다운로드. Ja się cieszyłam, że to co było kiedyś tylko w mojej głowie teraz cieszy oko i służy wielu kobietom, którym moje cacuszka spodobały się, a ponadto stanowią stylowy i nietuzinkowy kolorowy dodatek, który je wyróżnia 다운로드.

Kobiety! Przecież wiecie, że diabeł tkwi w szczegółach! Młodzi projektanci miejcie to w swoich twórczych głowach!