Home Aktywni w branży # Introduction: Michał

# Introduction: Michał

Uruguay_-_Costa_Rica_FIFA_World_Cup_2014_(16)

Nazywam się Michał. Urodziłem się w roku, w którym Meksyk organizował piłkarskie Mistrzostwa Świata a puchar mistrzów wzniósł boski Diego Maradona. Jestem pewny, że właśnie dzięki temu otrzymałem duszę i charakter sportowca co staram się przenieść na płaszczyznę biznesową.

Podczas studiów zacząłem pracę w firmie, którą zarządzał mój ojciec. Wykonywałem prace montażowe i serwisowe. Po obronie pracy magisterskiej otworzyłem własną firmę pod nazwą BM Rollo, która zajmowała się sprzedażą, doradztwem w dziedzinie dekoracji okna oraz osłon przeciwsłonecznych. Bezpośrednia obsługa klienta, kontakt z ludźmi, rozmowy podczas wizyt domowych pozwoliły mi zebrać ogromną wiedzę na temat potrzeb, gustów i upodobań wielu różnych grup społecznych. Zdecydowanie najbardziej liczną grupą osób, z którymi rozmawiałem byli młodzi ludzie, którzy wyposażali swoje pierwsze mieszkania i domy. Byli to ludzie w wieku ok. 25-35 lat, czyli przedstawiciele Pokolenia Y. Gromadzenie sugestii tej konkretnej grupy pozwoliło mi stworzyć pewien projekt. Projekt PraskDesign.

michal

Na blogu poświęcę się przede wszystkim tematom związanym z firmą PraskDesign oraz branży aranżacji i dekoracji okna.