Home DesignY Wpuścić odrobinę radości

Wpuścić odrobinę radości

, / 2045 0

Pierwszy ogólnopolski konkurs DesignY organizowany przez Fundację PraskDesign miał swój finał w lutym. Wtedy to komisja konkursowa wyłoniła jego zwycięzców adb 드라이버 다운로드. Nagrody zostały już wręczone, a my chcemy Wam przybliżyć sylwetki laureatów pierwszej i drugiej kategorii konkursowej.

Pierwsze miejsce w II 아이폰 알집 다운로드. kategorii konkursowej zajęła pani Katarzyna Gucałło.

Zgłoszone do niej prace  miały przedstawiać w formie dowolnej pisemnej wypowiedzi własne wyobrażenia na temat produktów do aranżacji i dekoracji okna 다운로드. Praca pani Katarzyny urzekła komisję plastycznym opisem rolety, o jakiej marzy. Takiej, która ochroni ją przed słońcem i ciekawskimi spojrzeniami, ale równocześnie nie przesłoni jej świata za oknem 다운로드.

W ramach nagrody spróbowaliśmy spełnić marzenie pani Kasi. Otrzymała ona roletę Dzień&Noc, która pełni zarazem funkcję firanki. Jej konstrukcja i materiał tkany naprzemiennie w kryjące i przezierne pasy sprawia, że nie trzeba odsłaniać okna, aby wpuścić światło do wnętrza, czy móc cieszyć się widokiem za oknem 위쳐3 모드 다운로드.  Wystarczy tylko odpowiednio ustawić względem siebie pasy materiału, aby dozować natężenie światła w pomieszczeniu. I jest tak, jak pisze w swojej pracy pani Katarzyna:

” Zatrzymać agresywne oślepienie, ale wpuścić radość promieni 이브의 모든 것 다운로드. Zasłonić się, ale móc zerkać. …żeby było pięknie nawet wtedy, gdy za okna znów wróci szarość.”

Zwyciężczyni II <a class=

다운로드. kategorii konkursu DesignY pani Katarzyna Gucałło ze swoja nagrodą - roletą Dzień&Noc " width="300" height="225" /> Zwyciężczyni II. kategorii konkursu DesignY pani Katarzyna Gucałło ze swoją nagrodą – roletą Dzień&Noc

A oto zwycięska praca w całości:

tekst nagroda

Gratulujemy!