Home Społecznie odpowiedzialni Życzenia świąteczne

Życzenia świąteczne

kartka praskdesign2

Czas płynie nieubłaganie. Przed nami już ostatnie dni 2014 roku, okres Świąt Bożego Narodzenia, może huczny Sylwester, a może kameralne  powitanie nowego roku i  karnawałowe szaleństwo.

Fundacja PraskDesign kończy właśnie pierwsze pół roku swojej działalności. Jednym z ważniejszych naszych działań w tym okresie było ogłoszenie konkursu „DesignY”, do udziału w którym ciągle Was serdecznie zapraszamy. Ma on także służyć nawiązaniu wzajemnej komunikacji i być platformą wymiany spostrzeżeń, opinii, doświadczeń.

Dziękujemy Wam za to, że jesteście z nami i ufamy, że okres świątecznego wytchnienia od codziennych obowiązków będzie dla Was równocześnie czasem twórczego natchnienia, inspiracji, nowych pomysłów, a te przełożą się na genialne prace, które zgłosicie do naszego konkursu!

Życzymy Wam wszystkim tradycyjnie spokojnych i radosnych Świąt. Niech ich magiczny nastrój obudzi w Was na nowo dziecięcą otwartość i ciekawość świata. Wkroczcie w Nowy Rok z nową energią, siłą, planami, które będziecie konsekwentnie realizować i marzeniami, do których spełnienia będziecie wytrwale dążyć.

A po Świętach pamiętajcie, że czekamy na spotkanie z Wami na naszym blogu i w konkursowej rywalizacji. Nie czekajcie tylko na Św. Mikołaja, pomóżcie mu i sami sięgnijcie po konkursowe nagrody. Niech początek roku będzie zarazem początkiem czegoś nowego w Waszym życiu!

Wesołych Świąt!

Zarząd i Rada Programowa