Home Do poczytania Kwiatowy „must have” sezonu

Kwiatowy „must have” sezonu

Od paru dni przyglądam się jak w moim ogrodzie spod ziemi coraz śmielej wyrastają białe przebiśniegi i żółciutkie krokusy 다운로드. Otwieram okno, żeby wpuścić słońce i myślę, że to chyba już … wiosna!

Nawet jeśli jeszcze sypnie śniegiem, to ja już mam inną energię, nowe pomysły i chęć, by coś zrobić czy zmienić 이지 라이더 다운로드.

Przeglądam ostatnio różne pisma o modzie, wnętrzach, dodatkach i mam nieodparte wrażenie, że zewsząd otaczają mnie kwiaty 다운로드. Wiosna więc nie tylko w przyrodzie. Kwiaty to prawdziwy „must have” tego sezonu. Królują na wybiegach i pokazach mody, są inspiracją dla projektantów, dekoratorów wnętrz i jest ich całe mnóstwo 토이스토리 3 다운로드. Kwiatowe wzory mają przeróżne formy. Już zimą widziałam ich przepych w propozycjach designerów. Od prostych powtarzalnych geometrycznych form, po delikatne pastelowe muśnięcia czy wręcz kwiatową dżunglę na tapetach czy pościeli 다운로드.

kwiaty   pattern-415215__180  tablecloth-195659__180

Lubię kwiaty, ich zapach, delikatność płatków, to wewnętrzne piękno 오마이걸 mp3 다운로드. Tęsknię już za moim ogrodem, ale zanim rozkwitnie pełnią barw jeszcze trochę czasu musi upłynąć. Ale już teraz mogę kwiaty zaprosić do wnętrza 주께 가까이 다운로드. Będę serwować domownikom i gościom kawę w filiżankach malowanych w kwiaty. Może uda mi się mały wiosenny remont i ściana w salonie zakwitnie tapetą w róże 모노폴리? No i oczywiście okna. Czas je odsłonić lub przesłonić delikatną firanką oczywiście w kwiaty. Coraz modniejsze stają się także rolety czy plisy w kwiatowe wzory 다운로드. Na lutowych targach w Stuttgarcie materiały w kwiaty pokazali prawie wszyscy wystawcy. A mnie najbardziej spodobały się te nadrukowane na plisie. I nimi zaproszę wiosnę do domu 다운로드.

20140109_094419

A jakimi kwiatami Wy najbardziej lubicie się otaczać? Czy macie swoje ulubione kwiatowe dekoracje, przedmioty z ich motywem? Pokażcie je śmiało. To przecież trend sezonu…